Akció
  • MenüAjánlatok
  • SzállásAjánlatok
  • CsomagAjánlatok

Rólunk

Először is engedjék meg, hogy megköszönjük érdeklődésüket a Fiáker szolgáltatásai iránt!

A Fiáker 30 éves tapasztalattal rendelkezik rendezvényszervezés, esküvői ceremóniák és lakodalmak lebonyolításába. Az elmúlt évek során számtalan jegyes pár legnagyobb megelégedésére bonyolítottuk le és varázsoltuk egyedivé a nagy napjukat.

Szolgáltatásainkkal Zalaszentgróton várjuk Önöket, hogy emlékezetessé tegyük esküvőjüket! Amennyiben a mi szolgáltatásainkat választják nem csak magas színvonalú gasztronómiai élményben lesz részük, hanem egyedi élményt biztosítunk Önöknek, és Vendégeiknek.

Elérhetőségeink

Fiáker Vendéglő

8790 Zalaszentgrót, Eötvös K. u. 3.

+36 83 361925

Csak a vacsorára vagy a ceremóniára is helyszínt keres?

A Fiáker Vendéglő elegáns termei tökéletes helyszínt biztosítanak a mennyegzőhöz és a lakodalomhoz egyaránt. Az esküvői ceremónia helyszínéül az egyedi tetővel rendelkező rendezvénytermünket, vagy a nosztalgikus, békebeli hangulatot árasztó különtermünket választhatja. Mind-mind méltó helyszínei az esküvői ceremóniának, és az azt követő koktél partinak, és/vagy díszvacsorának. Igényeihez teljes körű megoldást kínálunk 30 főtől 300 főig!

Bízza ránk magát, hogy ez a régóta tervezett nagy nap még emlékezetesebb legyen Önnek. Ne engedje, hogy az ezernyi apróság elvonja figyelmét. Mi minden kérését teljesítjük, Önnek csak az élmények teljes átélésére szükséges figyelnie.

Sok éves tapasztalatunk már az előkészületektől az Önök segítségére lesz nem csak a menüsor, és a hozzá illő italsor összeállításában, hanem dekoráció, a ceremóniához és a vacsorához kapcsolódó zene és zenekar, valamint műsor és fotós ajánlásában is.

A Fiáker figyelmes, és jól felkészült személyzete mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Ön és vendégei jól érezzék magukat, és a nagy nap kellemes emlékeihez szakmai tudásunkkal hozzájáruljunk.

Árajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal!

Fiáker étterem

Zalaszentgrót

Bogi&Tamás VIDEO

Lilla & Peti VIDEO

Eszti & Csongi VIDEO

Eszter és Péter VIDEO

Míra & Péter VIDEO I.

Míra & Péter VIDEO II.

Bettina és Dani VIDEO

  • Ajánlatkérés
  • Kapcsolat